NAŠA PONUDA

PROIZVODI

U našoj ponudi nalaze se kvalitetni proizvodi koji se najčešće koriste u građevinarstvu, transportnoj industriji i industriji nameštaja.

USLUGE

Vršimo uslužno pravolinijsko sečenje svih pločastih materijala koje imamo u ponudi na željene dimenzije. Na osnovu vaših dimenzija vršimo izradu plana rezanja sa ciljem iskorišćenja materijala i minimiziranja otpada.

BLAŽUJKA

Blažujka je šperploča na čiju je površinu obostano nanesen fenolni film. U našoj ponudi su vodootporne šperploče breze i topole-obostrano glatke (najčešča primena u građevinarstvu, kao oplata) i protivklizne (najčešća primena u transportnoj industriji, za podove u utovarnom prostoru). Dostupne su u 3 dimenzije: 2440X1220mm; 2500X1250mm i 3000X1500mm. Raspoložive debljine:4mm – 40 mm.

ŽUTA OPLATA

Žuta oplata je troslojni panel, koja je sa svojim karakteristikama, najbolje rešenje na današnjem tržištu. Ovaj troslojni panel se najčešće koristi u građevinarstvu, prilikom šalovanja zida. Raspoloživa debljina je 27mm, koja je standardna na našem tržištu.

METALNI ELEMENTI

Metalni distanceri su napravljeni od trakastog čelika visokog kvaliteta koji omogućava elastičnost. U ponudi imamo različite dužine (od 10cm do 80cm).

  • Početni ,,U“ profili (63cm, 113cm, 163cm)
  • Profili „U“ sa kukom, kravate (50cm, 100cm, 150cm)
  • Klinovi 17cm
  • Vinkle za stubove (15/45, 50/95, 15-45/95)

PLASTIČNI ELEMENTI ZA ODBIJANJE ARMATURE OD OPLATE

(HORIZONTALNI, VERTIKALNI I KONTINUALNI DISTANCERI)

Plastični distanceri su izrađeni od kvalitetne plastike i predstavljaju ekonomično rešenje koje značajno doprinosi kvalitetu izvođenja radova. Jedostavnost njihove upotrebe omogućava smanjenje vremena potrebno za izvođenje radova. Pogodni su za upotrebu kako u industrijskoj, tako i u individualnoj gradnji.

CEVI ZA ODLAGANJE ŠUTA

Cevi za dlaganje šuta omogućavaju bezbedno odlaganje šuta na gradilištu, smanjujući vreme potrebno za prenos šuta sa jednog mesta na drugo i sprečavajući rasipanje šuta i stvaranje prašine. Sastoje se iz delova: nosača, cevi i levka. Cevi za šut se lako montiraju, prenosive su i otporni na udarce i ogrebotine.

H20 GREDE

H2O grede su izrađene od četinara i spadaju u najjače i najlakše grede. H2O grede sa ojačanom čeonom zaštitom, proizvedene od visokokvalitetnog drveta pružaju dugotrajnost upotrebe i održivost u svim klimatskim uslovima. Dostupne su u različitim dužinama: 1,95 / 2,45/ 2,65 / 2,90 / 3,30 / 3,90 / 4,50 / 4,90 / 5,90 / maksimalno 6m.

 

SKELSKE KONSTRUKCIJE

 

Na osnovu vašeg zahteva možemo vam obezbediti ponudu skelskih konstrukcija (ramovski sistem, modularna skela, tornjevi…). Po upitu, a na osnovu vaše projektne dokumentacije, možemo vam dostaviti ponudu aluminijumskih oplatnih sistema.

PODUPIRAč sa tripodom i viljuškom

 

Tripod-tronožac je pocinkovani element koji služi za stabilizovanje podupirača u formiranju oplate. Tripod je napravljen od visokokvalitetnog čelika, tako koncipiran da je izuzetno laka montaža. Uglavnom se postavlja na podupirače koji se nalaze na mestu propuštanja H20 nosača-tregera.

 

ŠPERPLOČE

Naša raznovrsna ponuda šperploča obuhvata sirovi šper breze, topole, okume i druge. Šperploče se koriste u industriji nameštaja, transportnoj industriji i prilikom proizvodnje ambalaže. Dostupne su u 2 dimenzije: 2440X1220mm i 2500X1250mm. Raspoložive debljine su: od 4 mm do 40mm. Ostale dimenzije dostupne po upitu.

FRP PANELI

FRP paneli za transport koriste se u izradi zatvorenih i izolacionih prikolica, karavana, komercijalnih vozila, enterijera i vozova. Naši FRP paneli su u skladu sa svetskim standardima kvaliteta, sigurnosti i zdravlja. Dostupne širine panela su: od 1200mm do 3200mm. Raspoložive debljine su: od 0.7mm do 36mm.

CEMENTNE PLOČE

Cementne ploče su čvrste ploče koje imaju glatku i tvrdu površinu i koriste se u tehnologiji suve montaže. Pogodne su za unutrašnju i spoljnu namenu kao što su: fasade zidova, podovi, plafoni i zvučna izolacija. One su lake za popravku, vodootporne, otporne na udarce, mraz i vlagu. Dostupne su u 2 dimenzije: 2700mmX1250mm; 3200X1250mm. Raspoložive debljine:10 mm-36mm.