Sperploca Eukaliptusa 4a

Šperploče eukaliptusa

S obzirom da više ne možemo da uvezemo i nabavimo rusku šperploču, zbog novonastale situacije u Rusiji, primorani smo da nađemo alternativno rešenje i nastavimo da distribuiramo šperploče visokog kvaliteta i samim tim zadovoljimo potrebe kupaca. Iz naše široke ponude šperploča izdojili bi smo šperploču eukaliptusa, koja svojim osobinama uspeva da u skoro svakom pogledu oponaša navedenu rusku šperploču.

Najčešća primena ove šperploče je za unutrašnjost ili eksterijer dekoracija, konstrukcije, proizvodnji nameštaja, ali se zbog svog kvaliteta i izdržljivosti može koristiti i u građevinarstvu. Šperploča eukaliptusa je ploča koja je proizvedena od tankih slojeva drvenog furnira koji su zalepljeni zajedno sa susednim slojevima. Pozitivne osobine ove šperploče su njena čvrstoća i otpornost, ali takođe mala težina i jednostavna obradivost. Ova šperploča dolazi samo u dimenziji 2440x1220mm, ali prema vašem upitu pravimo krojnu listu i vršimo pravolinijsko sečenje na tražene dimenzije. U našoj ponudi su dostupne sledeće debljine: 9mm, 12mm, 15mm, 18mm.

Kada se na kraju sve sagleda, ovaj šper je sa dosta prihvatljivijom cenom od navedene ruske šperploče uspeo za kratko vreme da se probije na tržište, zainteresuje i zadovolji očekivanja svih tipova kupaca, pa time sebe visoko klasira kao najbolju opciju za koju god upotrebu služila.

0 odgovora

Napišite komentar

Želite da se pridružite diskusiji?
Slobodno dajte svoj doprinos!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *